Cykelgrupper


CYKELVECKAN 5-10 augusti 2019
går av stapeln i Kristianstad-Åhus. Bo på Strandvillan om ni vill njuta av havet och grilla efter dagens cykeltur.  5-9 augusti bokningsbart, ring eller maila för prisidé.
Låsbart cykelgarage med tvätt och servisrum.

logo_sydostleden
Hej! cyklister på nya Sydostleden.
17-18 juni 2016 invigdes Sydostleden från Växjö till Simrishamn. 22 mil i omväxlande natur, på bra vägar. Vi bröder har stöttat och varit med i projektet sedan starten. Därför gör vi ett erbjudande till alla er som cyklar Sydostleden under 2019
Uppge kampanj: Sydostleden när ni ringer eller mailar oss.
Strandvillan Bed and Breakfast: Logi i två bäddsrum, lakanset,-frukostbuffé(smör, bröd, ost, skinka, marmelad, juice, , flingor, mjölk/fil, tomat, gurka, kaffe o te)Oftast lite mer, men detta är basen.  PRIS 300 KR PER NATT
Ni får då också möjlighet att utan kostnad besöka och rasta vid stranden  i vårt Ålagillesmuseum Friseboda 20km söder Åhus, utmed Sydostleden.

Cykel är en passion hos oss bröder. Inte bara för oss” män i Lycra” med tävlingscyklar utan även som umgänge med dina vänner. Strandvillan passar utmärkt för såväl träningslägret som några avkopplande dagar eller weekend där man beser Åhus med omnejd på cykel.

logo_sydostleden

På Strandvillan finns möjlighet till låst utrymme för era cyklar. Vi kan även erbjuda cykeltvätt och lokal för cykelvård.

3917249

Mats Höllgren: Cykelguru från Åhus.

En cykeltur under några timmar i härliga omgivningar följt av en varm bastu och ett uppfriskande bad – det är den perfekta motions- och umgängesformen. Varför inte sedan avsluta dagen med ett glas vin och god middag. Be gärna om turförslag för nordöstra Skåne. Medlem i Bed and Bike samt Sydostleden, www.sydostleden.se. Hör av er, så svarar vi på era cykelfrågor. Vi vet allt om långa och korta rundor, inklusive fikaställe i Åhustrakten.
”Man bedrar inte sin hustru, men man behöver inte alltid tala om vad cyklarna kostar” Visdoms ord från cykelfantast. Max och hans hustru Britt-Marie är cykelfantasterna. Allt från alperna till Bordeux- Marsielle . Det är Max ni ska prata med för experttips. Avsätt gärna lite extra tid – han kan mycket och äääälskar cykel, 0708- 28 93 01.