Cykelgrupper

Västgöteklubbarna Skövde och IF Hagen hälsas välkomna till vårens träningsläger. Det är inte bara proffsteamen som tränar i Degebergabackarna.

logo_sydostleden
Hej! cyklister på nya Sydostleden.
17-18 juni 2016 invigdes Sydostleden från Växjö till Simrishamn. 22 mil i omväxlande natur, på bra vägar. Vi bröder har stöttat och varit med i projektet sedan starten. Därför gör vi ett erbjudande till alla er som cyklar Sydostleden under 2018.
Uppge kampanj: Sydostleden när ni ringer eller mailar oss.
Strandvillan Bed and Breakfast: Logi i två bäddsrum, lakanset,-frukostbuffé(smör, bröd, ost, skinka, marmelad, juice, , flingor, mjölk/fil, tomat, gurka, kaffe o te)Oftast lite mer, men detta är basen.  PRIS 300 KR PER NATT
Ni får då också möjlighet att besöka vårt Ålagillesmuseum Friseboda 20km söder Åhus, utmed Sydostleden.

Cykel är en passion hos oss bröder. Inte bara för oss” män i Lycra” med tävlingscyklar utan även som umgänge med dina vänner. Strandvillan passar utmärkt för såväl träningslägret som några avkopplande dagar eller weekend där man beser Åhus med omnejd på cykel.

logo_sydostleden

På Strandvillan finns möjlighet till låst utrymme för era cyklar. Vi kan även erbjuda cykeltvätt och lokal för cykelvård.

3917249

Mats Höllgren: Cykelguru från Åhus.

En cykeltur under några timmar i härliga omgivningar följt av en varm bastu och ett uppfriskande bad – det är den perfekta motions- och umgängesformen. Varför inte sedan avsluta dagen med ett glas vin och god middag. Be gärna om turförslag för nordöstra Skåne. Medlem i Bed and Bike samt Sydostleden, www.sydostleden.se. Hör av er, så svarar vi på era cykelfrågor. Vi vet allt om långa och korta rundor, inklusive fikaställe i Åhustrakten.  “Man bedrar inte sin hustru, men man behöver inte alltid tala om vad cyklarna kostar” Visdoms ord från cykelfantast. Max och hans hustru Britt-Marie är cykelfantasterna. Allt från alperna till Bordeux- Marsielle i Maj. Det är Max ni ska prata med för experttips. Avsätt gärna lite extra tid – han kan mycket och äääälskar cykel, 0708- 28 93 01.